Kategorie receptů
Indické filé
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
10 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Nakrájenou cibuli osmažíme na oleji. Utřeme česnek se zázvorem a vmícháme do osmažené cibulky. Přidáme spařená, oloupaná nakrájená rajčata, dále muškátový květ a nať z petržele. Vše osolíme. Do kastrolu dáme filé, podlijeme ho vodou a dusíme z každé strany deset minut. Poté fílé vyjmeme, natřeme hořčicí a přelijeme omáčkou.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
60 g
Česnek
10 g
Jedlá sůl
2 g
Petrželová nať
2 g
Zázvor čerstvý
10 g
Filé rybí
240 g
Hořčice plnotučná 100 g
10 g
Muškátový květ mletý 15 g
3 g
Kari 25 g
5 g
Olej řepkový
20 g