Kategorie receptů
Ananasový Hot Dog s vepřovým masem
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
23 g
Doba přípravy
35 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Hotdogové housky překrojíme podélně na polovinu a v troubě opečeme do hněda. Majonézu smícháme s pivem a opepříme. Salátové listy omyjeme. Pečené vepřové maso ohřejeme v troubě. Ananas opečeme na (arašídovém) oleji, poté ho smícháme s vepřovým masem. Salátové listy a vepřovou směs rozdělíme na pečivo. Přidáme trochu majonézy a housky uzavřeme jejich vrchními částmi. Hot dog podáváme s hranolky. Servírujeme s domácí omáčkou z majonézy a piva.
Vytisknout recept (PDF)Salát hlávkový
20 g
Jedlá sůl
2 g
Ananas
150 g
Majonéza Master 180ml
200 g
Bezlepkový ležák 0,5 l
50 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
Hot Dog 65 g
130 g
Řepkový olej 250 ml
30 g