Kategorie receptů
Kuře v jogurtové omáčce
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
16 g
Doba přípravy
40 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Kousky kuřecího masa opečeme na rozpáleném oleji, přídáme plátky česneku, nakrájenou cibuli a koření. Osolíme, podlijeme hovězím vývarem a podusíme. Když je maso poloměkké, přidáme kečup. Vaříme a před dokončením přidáme bílý jogurt a necháme vše přejít varem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Česnek
20 g
Jedlá sůl
2 g
Kmín celý
4 g
Zázvor čerstvý
10 g
Kuřecí maso
200 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
150 g
Kari 25 g
8 g
Olej řepkový
20 g
Bez lepku Hovězí bujón 56 g
12 g
Podravka Natur přísada do jídel Chilli 100 g
2 g