Kategorie receptů
Myslivecká omáčka
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
8 g
Doba přípravy
30 minut
Postup přípravy
Očištěné a pokrájené houby podusíme doměkka. Na oleji osmažíme cibulku, přidáme houby a zalijeme vývarem z hub, přidáme vodu, bujón a jíšku. Povaříme. Přidáme nadrobno pokrájené okurky, jemně pokrájený salám, okořeníme a 10 minut ještě povaříme. Před dokončením přidáme hořčici a osolíme.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
50 g
Jedlá sůl
3 g
Žampión zahradní 500 g
300 g
Okurky delikates 5-8 cm 720 ml. Chutné a křupavé!
20 g
Pitná voda nesycená
500 g
Hořčice plnotučná 100 g
20 g
Jalovec celý 30 g
1 g
Paprika sladká 35 g
5 g
Jíška světlá bez lepku 250 g
20 g
Bez lepku Hovězí bujón 56 g
12 g
Drůbeží GOTHAJSKÝ salám 450 g
100 g