Kategorie receptů
Cheesecake
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
14
Sacharidy na jednu porci
24 g
Doba přípravy
25 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Sušenky pomeleme, smícháme je s rozpuštěným máslem a natlačíme na dno dortové formy. Odložíme do chladničky. Želatinu dáme do mléka nabobtnat. Do vyšlehané smetany přimícháme ostatní suroviny. Nabobtnanou želatinu zahřejeme v mikrovlnce až se rozpustí a ihned zašleháme elektrickým šlehačem do připravené smetanového krému. Pokládáme ovoce a vlijeme do formy na sušenkovou hmotu. Dáme do chladničky na cca 4 hodiny.
Vytisknout recept (PDF)Citróny
30 g
Jahody
250 g
Jihočeské mléko lahodné polotučné 1,5% 1 l
50 g
Jihočeská smetana ke šlehání 33% 250 ml
250 g
Jihočeské máslo 82 % 250 g
100 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
250 g
Cukr krystal
120 g
Vanilkový cukr Dia 40 g
20 g
Želatina potravinářská 20 g
20 g
Milkin tvaroh jemný 250 g
250 g