Kategorie receptů
Hamburger
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
51 g
Doba přípravy
15 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Housky rozkrojíme, na jejich spodní strany dáme kolečka tvarůžků tak, aby pokryly téměř celou plochu housky, a posypeme paprikou. Horní poloviny housky potřeme hořčicí a přikryjeme plátky slaniny. Vše dáme do rozpálené trouby nakrátko, ale prudce zapéct. Potom spodní poloviny housek posypeme nadrobno posekanou cibulí a sladkokyselou okurkou, podle chuti polijeme kečupem nebo tatarskou omáčkou a přiklopíme horní částí housky se slaninou.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Staročeská slanina 1,9 kg
50 g
Jihočeský syreček 0,1% 90 g
180 g
Dětské okurky 370 ml. Prostě skvělé!
50 g
Paprika sladká 35 g
10 g
Ketchup Master 340 g
20 g
Tatarská omáčka Master pikantní 180 ml
20 g
MAILLE-Tradiční hořčice 800 ml
25 g